Kuantet

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anu disebut kuintét, atawa kuint, nyaéta sajak(puisi) anu sapadana diawangun ku lima - lima padalisan.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kamus Istilah Sastra Sunda. bandung: Geger santen. 2016. ISBN 978-602-7785-78-6.