Kuatren

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kuatrén téh, atawa quatrain, nyaéta pada sajak atawa puisi (wangun ugeran) anu diwangun ku opat jajar, atawa sajak anu sapadana diwangun ku opat-opat padalisan.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Kamus Istilah Sastra Sunda. Bandung: Geger sunten. 2016. ISBN 978-602-7785-78-6.