Kudi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rupa-rupa kudi dina laporan Hazeu taun 1904[1]

Kudi nyaéta sarupaning parang fungsional anu bagian puhuna ngajendol siga beuteung bucitreuk, tapi aya ogé anu mangrupa pakarang pusaka kawas kujang, boga tilu mata.

Baca ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hazeu, G. A. J. Iets over koedi een tjoendrik. Tijdschrift voor Indische Taal- Land- en Volkenkunde XLVII: 398-413.
Nulis.jpg