Kumis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kumis nyaéta bulu jelema nu siga buuk nu jaradi di luhureun biwir handapeun irung. Sawaréh sasatoan ogé sok kumisan, kayaning ucing, beurit, kelenci jsté.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. (1 April 2015). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 374. ISBN 9793631937.