Kuta (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kuta bisa nujul kana babaraha hal:

  1. Kuta: Ngaran wangunan
  2. Kuta, Badung: Ngaran tempat di Propinsi Bali.