Kyle Larson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kyle Larson

Kyle Miyata Larson, (lahir di Sacramento, California, 31 Juli 1992) mangrupikeun pembalap mobil profesional Amérika anu ayeuna bersaing dina NASCAR Seri Piala.[1] Dimimitian usum 2021 Elliott balap di tim Hendrick Motorsports pikeun Chevrolet Camaro ZL1 1LE nomer #5. Sateuacanna anjeunna balap di tim Chip Ganassi Racing ti usum 2014 dugi ka awal 2020.[2][3]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. "Hendrick Motorsports signs Kyle Larson for 2021 season - NBC Sports". NASCAR Talk | NBC Sports (dalam en-US). 2020-10-28. Diakses tanggal 2020-10-28. 
  2. Ryan, Nate (August 30, 2013). "Chip Ganassi on Kyle Larson: 'The kid's ready'". USA Today. Gannett Company. Diakses tanggal August 30, 2013. 
  3. Bob Pockrass (August 30, 2013). "Chip Ganassi says new driver Kyle Larson ready for Sprint Cup - NASCAR". Sporting News. Diakses tanggal January 22, 2014. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan