Létnan Kolonél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Létnan Kolonel (Létkol) nyaéta pangkat perwira menengah dina kamilitéran di Indonésia, satara jeung Ajun Komisaris Besar Pulisi di Kapulisian Républik Indonésia/Polri.

Nalika pangjajahan Walanda, dipikawanoh minangka Overste dina katentaraan Hindia Belanda atawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL).


Nulis.jpg