Létnan Kolonél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Létnan Kolonel (Létkol) nyaéta pangkat perwira menengah dina kamilitéran di Indonésia, satara jeung Ajun Komisaris Besar Pulisi di Kapulisian Républik Indonésia/Polri.

Nalika pangjajahan Walanda, dipikawanoh minangka Overste dina katentaraan Hindia Belanda atawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL).


Nulis.jpg