Laboratorium

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Laboratorium (disingkat lab) nyaéta tempat riset ilmiah, eksperimen, pangukuran atawa palatihan ilmiah nu dilakukeun.[1] Laboratorium biasana dijieun ajang ngamungkinkeun dilakukeunna kagiatan-kagiatan sacara ka keundali (Anonim, 2007).[1] sadeungkeun eceuk Emha (2002), laboratorium dihartikeun salaku suatu tempat ajang ngadakeun percobaan, penyelidikan,eujeung sajabana anu ngahubung eujeung ilmu fisika, kimia, jeung biologi atawa ilmu sejen.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c "pengertian dan fungsi Laboratorium" (dalam bahasa id-ID). Fakultas pendidikan. 2011-06-12. https://wanmustafa.wordpress.com/2011/06/12/pengertian-dan-fungsi-laboratorium/. Diakses pada 2017-10-20