Ladrang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ladrang mangrupa tembang pupuh nu ngagambarkeun nu resep banyol bari nyindiran.

Pupuh Ladrang[édit | édit sumber]

Aya hiji sato leutik
Éngkang-éngkang, éngkang-éngkang
Sok luluncatan di cai
Ari bangun arék sarupa jeung lancah

Sekar Tandak Pupuh Ladrang[édit | édit sumber]

Coba teguh masing telik
Éta gambar sidik-sidik
Sato naon kitu wanda
Reujeung dimana ayana

Sumber rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]