Lambang Apganistan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lambang Apganistan

Lambang Apganistan nyaéta lambang resmi ti Apganistan.

Stub W.svg

Citakan:Apganistan-stub Citakan:Lambang nagara di Asia