Lambang Apganistan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lambang Apganistan

Lambang Apganistan nyaéta lambang resmi ti Apganistan.

Stub W.svg

Citakan:Apganistan-stub

Citakan:Lambang nagara di Asia