Lambang Bangladés

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lambang Nasional Bangladés
National emblem of Bangladesh.svg
Rincian
Armiger Républik Rahayat Bangladés
Diadopsi 1971

Lambang nasional Bangladés mimiti dipaké sakeudeung sanggeus kamerdikaan dina taun 1971.

Citakan:National symbols of Bangladesh Citakan:Coats of arms of Asia


Stub W.svg