Lambang Bangladés

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Nasional Bangladés
National emblem of Bangladesh.svg
Rincian
ArmigerRépublik Rahayat Bangladés
Diadopsi1971

Lambang nasional Bangladés mimiti dipaké sakeudeung sanggeus kamerdikaan dina taun 1971.

Citakan:National symbols of Bangladesh Citakan:Coats of arms of Asia


Stub W.svg