Lompat ke isi

Langkawi FM

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Langkawi FM nyaeta Stasion radio lokal dijalankeun ku Radio Televisyen Malaysia disiarkeun ti level 2,Gedong Tabung Haji ti 06:00 nepi 00:00. Eta nyiarkeun berita lokal,Musik Malaysia Sareng acara dina basa Inggris ti 13:00 ka 18:00. Bisa Kadenge ngaliwatan 104,8 MHz ti Gunung Raya serta ngaliwatan internet dina ramatloka na.

Tempo ogé[édit | édit sumber]