Lapangan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiktionary-logo-su-without-text.svg
Tempo lapangan dina Wiktionary, kamus bébas.

Lapangan bisa nujul kana: