Latin square

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Latin square mangrupa tabel n × n nu dieusi ku n lambang nu beda dina sababaraha jalan mangka éta lambang pasti ngan aya sakali dina unggal baris jeung kolom.

Latin squares salaku multiplication table dina quasigroup, ilahar dipaké dina desain percobaan.

Ngaran Latin square asalna ti Leonard Euler nu ngagunakeun simbol ku hurup Latin.

Tempo oge[édit | édit sumber]


Nulis.jpg