Layon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Layon atawa mayit nyaéta jasadna jalma nu tilar dunya. Sanggeu s prosés ngurusanan mayit, kaasup ngamandian, ngaboéhan, jeung lian-lianna dumasar ageman jeung kapercayaan séwang-séwangan, mayit dikuburkeun di kuburan atawa diduruk. Prosés ngurus mayit biasana dilakukeun ku kulawarga mayit, babarengan jeung tokoh agama.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan