Light Novel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Light Novel atawa Novel Ringan dina Basa Indonésia mangrupa Novel has Jepang anu ditepikeun ka barudak rumaja nu nyelapkeun ilustrasi-ilustrasi manga dina jero novelna. Light Novel kadang disebut salaku "manga anu digambarkeun dina tulisan".[1]

Referensi[édit | édit sumber]

Nulis.jpg