Lima Situ Fuji

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Lima Situ Fuji (富士五湖, Fuji goko) ayana satengah bunderan beulah kaléreun Gunung Fuji di Perfektur Yamanashi, Jepang, nyaéta:

Sakabéh situ/dano mibanda tempat nu éndah pikeun nempo Gunung Fuji, utama dina musim semi jeung gugur, nu némbongkeun sabagéan puncakna nu katutupan ku salju. Di situ-situ ieu mangrupa sisi kota sarta loba tempat nginep kaasup ogé tempat kémping, naék parahu, nguseup jeung rékréasi séjénna.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]