Analisis régrési

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Linear regression)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Analisis régrési nyaéta métode statistik nu mana mean tina hiji atawa leuwih variabel acak nu dikira-kira bakal aya dina (ukuran) variabel acak séjénna. Sacara husus, aya régrési liniér, régrési logistik, jeung supervised learning.


Nulis.jpg