Lodong (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lodong nujul kana:

  • Lodong: Kaulinan nu dijieun tina awi, nu dipaénkeunna ku cara diseuneut.
  • Lodong (wawadahan): parabot pikeun mawa cai dijieun tina tangkal awi.