Lord Minto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


The Right Honourable The Earl of Minto PC
Gilbert Eliot ku James Atkinson
Gubernur-jenderal Kepresidenan Fort William
Masa jabatan
31 Juli 1807 – 4 Oktober 1813
Raja/Ratu George III
Saméméhna Sir George Barlow, Bt (Sebagai Pajabat Gubernur-jenderal)
Sanggeusna Francis Rawdon-hastings
Gubernur-jenderal Hindia Walanda
Mangku kalungguhan
1811
Saméméhna Jan Willem Janssens
Sanggeusna Stamford Raffles
Katerangan lian
Gumelar 23 April 1751
Edinburgh
Pupus 21 Juni 1814 (yuswa 63)
Stevenage, Hertfordshire
Kabangsaan Britania
Pameget/istri Anna Maria Amyand
Alma mater Universitas Edinburgh

Gereja Kristus, Oxford

Gilbert Elliot-murray-kynynmound, 1st éarl of Minto atawa Lord Minto (gumelar di Edinburgh, 23 April 1751 – tilar dunya di Stevenage, Hertfordshire, 21 Juni 1814 dina umur 63 taun) nyaéta saurang politikus sarta diplomat Inggris.

Manéhna kungsi nyekel kalungguhan minangka Gubernur-jenderal India ti taun1806 - 1813. Dina taun1811 manéhna ogé sakeudeung kungsi ditugasi jadi Gubernur-jenderal Hindia Walanda, saméméh manéhna serahkan ka Raffles.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Kotak mimiti Citakan:S-gov Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak suksesi Citakan:Kotak réngsé


Citakan:Inggris-bio-stub