Lori (disambiguasi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lori nyaéta alat kawas gorobag paranti nyandak banda.

Lori bisa ogé ngarah ka: