Louise Goodman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Louise Goodman keur liputan

Louise Goodman nyaéta panumbu catur acara TV asal Inggris anu gawe di stasiun TV ITV. manéhna téh salah sahiji kru angger resmi pikeun ngaliput Grand Prix Formula 1. Di sirkuit balap F1, manéhna mangrupa hiji tina dua kru anu tugasna néangan warta jeung ngawawancara kru tim nu balapna (nu hijina deui Ted Kravits).

Louise Goodman bisa diibaratkeun minangka Ibu Kartini pikeun pangliputan siaran langsung Formula 1 anu didominasi ku lalaki. Memang, manéhna téh manoja munggaran )jeung hiji-hijina) anu jadi kru resmi ITV pikeun pangliputan F1, di tengah dominasi kaum lalaki dina olahraga bermotor anu panglarisna di dunya ieu. Lamun di Indonesia mah urang mikawanoh Feni Rose minanga panumbu catur acara F1 téh, atawa Widya minangka panumbu catur acara MotoGP, mangga di Inggris mah (utamana di ITV) atawa di lintasan balap Formula 1, nya Louise téh wanoja anu cukup dipikataji.

Sorana anu endah bisa didenge dina waktu lumangsungna bala F1 (lamun kabeneran keur disiarkeun ku ITV channel Inggris). Lamun aya pangbalap atawa tim anu meunang masalah, dina éta waktu Louise bakal geuwat aksi ngawawancara pangbalap atawa tim anu keur kamusibahan.

Sakabéh tim jeung pangbalap geus dipikawanoh ku Louise kalawan hadé, ku kituna teu heran aya sababaraha kru tim F1 anu nyebut manéhna minangka “jurnalis wanoja panggancangna sadunya”.