Lukut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lukut Aspal Usum Tiisdi Perancis

Lukut mangrupa anggota kingdom tutuwuhan (Plantae) nu pangbasajanana nu mangrupa wangun alihan antara Thallophyita atawa tutuwuhan talus jeung Cormophyta atawa tutuwuhan kormus.[1] Harti tutuwuhan talus nyaéta can boga akar, batang, jeung daun sajati.[1] Sedengkeun tutuwuhan kormus nyaéta tutuwuhan anu geus boga akar, batang jeung daun sajati.[1] Lukut dipikawanoh ogé ku sebutan mosss.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Lumut (diakses ping 2 November 2015)


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg