Lukut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lukut Aspal Usum Tiisdi Perancis

Lukut mangrupa anggota kingdom tutuwuhan (Plantae) nu pangbasajanana nu mangrupa wangun alihan antara Thallophyita atawa tutuwuhan talus jeung Cormophyta atawa tutuwuhan kormus.[1] Harti tutuwuhan talus nyaéta can boga akar, batang, jeung daun sajati.[1] Sedengkeun tutuwuhan kormus nyaéta tutuwuhan anu geus boga akar, batang jeung daun sajati.[1] Lukut dipikawanoh ogé ku sebutan mosss.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)Lumut (diakses ping 2 November 2015)


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg