MédiaWiki:Uploadtext

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

HEUP! Méméh anjeun ngunjal di dieu, pastikeun yén anjeun geus maca sarta tumut kana kawijakan maké gambar.

  • Anjeun perlu nuliskeun hak cipta jeung asal gambar di bagean "Ringkesan" di handap, migunakeun tag siga {{GFDL}}, {{DU}}, jsb. Lamun asal gambar ti Commons teu perlu diunjal deui (tempo katerangan tag dina kaca ieu)

Mun geus aya berkas na wiki nu ngaranna sarua jeung nu disebutkeun ku anjeun, berkas nu heubeul bakal diganti sacara otomatis. Ku kituna, iwal ti pikeun ngaropéa hiji berkas, tangtu leuwih hadé mun anjeun mariksa heula bisi berkas nu sarupa geus aya.

Pikeun némbongkeun atawa néang gambar-gambar nu kungsi diunjal saméméhna, mangga ilikan di daptar gambar nu diunjal. Unjalan sarta hapusan kadaptar dina log unjalan.

Paké formulir di handap pikeun ngunjal berkas gambar anyar pikeun ilustrasi kaca anjeun. Di kalolobaan panyungsi mah, anjeun bakal manggihan tombol "Sungsi/Browse...", nu bakal nganteur ka dialog muka-berkas nu baku na sistim operasi anjeun. Milih hiji berkas bakal ngeusian ngaran berkasna kana rohangan téks gigireun tombol nu tadi. Anjeun ogé kudu nyontréng kotak nu nandakeun yén anjeun teu ngarumpak hak cipta batur ku diunjalna ieu berkas. Pencét tombol "Unjal" pikeun ngeréngsékeun unjalan. Prosés ieu bisa lila mun anjeun migunakeun sambungan internét nu laun.

Format nu dianjurkeun nyaéta JPEG pikeun gambar fotografik, PNG pikeun hasil ngagambar sarta gambar séjénna, sarta OGG pikeun sora. Pilih ngaran berkas nu déskriptif sangkan teu ngalieurkeun. Pikeun ngasupkeun gambarna na kaca séjén, pigunakeun tutumbu dina wujud [[Gambar:file.jpg]] atawa [[Image:file.ogg]] pikeun sora.

Catet yén minangka kaca wiki, nu séjén bisa ngarobah atawa ngahapus unjalan anjeun mun maranéhna nganggap ieu saluyu jeung kapentingan proyék, sarta anjeun bisa waé dipeungpeuk tina ngunjalkeun berkas mun anjeun ngaruksak/ngaganggu sistim.