Madara Uchiha (Naruto)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mangénkyou Sharingan Madara

Madara Uchiha (うちは マダラ dina versi Jepang) nyaéta adalah nami pikeun salah sahiji karakter fiksi dina serial TV Naruto.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Narutobase
  2. "Naruto" chapter 385"

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]