Manual Fine Tuning

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manual Fine Tuning (MFT) nyaéta prosés nyetél (Indonésia: penalaan, Inggris:tuning) sinyal dina parangkat panarima vidéo, atawa audio saperti TV, VCR, Settop Box. MFT utamana diperlukeun dina kaayaan sinyal broadcasting anu kurang hadé. Biasana dina menu sét (parangkat) éléktronikna, disadiakeun menu pikeun MFT.

Baca Oge[édit | édit sumber]


Icon-gears.png