Manusa sunda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Manusa Sunda nyaéta manusa anu cicing di Jawa Barat.[1][2]

Tingali Ogé[édit | édit sumber]

referensi[édit | édit sumber]

  1. Buku Manusa Sunda Karangan Ajip Rosidi Manusa Sunda (Diakses pada tanggal 17 September 2011)
  2. Urang Sunda Geus Mopohokeun Kana Basana. Jakart:Ajip Rosidi Hal. 2
Nulis.jpg