Mario Teguh

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Mario Teguh nyaéta saurang muslim anu jadi motivator sarta konsultan bisnis sarta kepribadian asal Indonésia.[1]. Ngaran aslina nyaéta Sis Maryono Teguh, tapi waktu témbong di hareup umum, manéhna ngagunakeun ngaran Mario Teguh [1] Manéhna ngahontal gelar sarjana atikan ti Institut Keguruan Ilmu Pendidikan(IKIP) Malang [1]. Mario Teguh sempet digawé di Citibank, saterusna ngadegkeun Bussiness Effectiveness Consultant, Exnal Corp.[1] Nyekel kalungguhan minangka Céo (Chief Executive Officer) sarta Senior Consultan.[1]. Anjeunna ogé nyieun komunnitas Mario Teguh Super Club (MTSC)[1]. Mario lahir di Makassar, 5 Maret 1956[1]

Réferénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g (id)Biografi Mario Teguh (diaksés tanggal 16 Nopember 2011)


Nulis.jpg