Masaaki Kanda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masaaki Kanda (神田 真秋? babar taun 1951 di Préféktur Aichi) nyaéta gubernur Préféktur Aichi di Jepang.[rujukan?] Lulus ti Chuo University, jadi walikota Ichinomiya, Aichi keur tilu périodeu ti taun 1989 nepi ka 1997 saméméh kapilih munggaran jadi gubernur Préféktur Aichi dina taun 1999.[rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg