Masanori Tanimoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Masanori Tanimoto (谷本 正憲? babar taun 1945) nyaéta gubernur Préféktur Ishikawa, Jepang, munggaran kapilih taun 2002.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]