Masaru Hashimoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Masaru Hashimoto (橋本 昌? babar taun 1945) nyaéta gubernur Ibaraki Prefecture, Jepang, munggaran kapilih taun 1993.[rujukan?] Asalna ti Préféktur Ibaraki tur lulus ti University of Tokyo, digawé di Departemen Dalam Negri ti taun 1969.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]