Mendahara Ulu, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Mendahara Ulu

Peta lokasi Kacamatan Mendahara Ulu
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Mendahara Ulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Mendahara Ulu, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png