Mimpi dan Pretensi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Kumpulan puisi Mimpi jeung Pretensi nu dikarang ku Toeti Heraty Noerhadi,babar di Bandung,Jawa Barat,kaping 27 Novémber 1933.[1]Tina sajumlah vignet nu dibéré ku pelukis Salim,kumpulan puisi medal mimiti dina taun 2000,ngaliwatan pamedal Balai Pustaka,Jakarta.[1]Éta kumpulan ngawengku 64 puisi nu dibedakeun jadi lima bagéan(Sajak-Sajak 33,Dua Wanita,Dunia Nyata,Siklus,jeung Manifésto).[1]Jejer kumpulan diangkat ngagunakeun tema puisi ka-28 nu jejerna "Terbangun" jeung puisi ka-43 nu jejerna "Pretensi" eta ogé.[1]

Rujukan[1][édit | édit sumber]

  1. a b c d e Kutha Ratna, Nyoman (2018). Ensiklopedia 2000 Istilah Biografi Karya Metode dan Teori Sastra. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 473. ISBN 9786022297437.