Mino, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Mino
美濃市
Lokasi Mino
Mino aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 117,05 km² (45,2 sq mi)
Lokasi 35°33′N 136°54′E
Lambang
Tangkal Maple
Kembang Ume
Kantor Pamarentahan Mino
Alamat 〒501-3792
1350 Mino, Gifu
Nomer telpon 0575-33-1122
Ramatloka resmi: City of Mino

Kota Mino (美濃市 Mino-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Gifu, Jepang.

Dina 2003, populasina 24,032 tur kapadetanna 205.31 jiwa per km². Legana nyaéta 117.05 km².

Kota ieu didirikeun dina tanggal 1 April, 1954.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg