Mino, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Mino
美濃市
Lokasi Mino
Mino aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 117,05 km² (45,2 sq mi)
Lokasi 35°33′N 136°54′E
Lambang
Tangkal Maple
Kembang Ume
Kantor Pamarentahan Mino
Alamat 〒501-3792
1350 Mino, Gifu
Nomer telpon 0575-33-1122
Ramatloka resmi: City of Mino

Kota Mino (美濃市 Mino-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Gifu, Jepang.

Dina 2003, populasina 24,032 tur kapadetanna 205.31 jiwa per km². Legana nyaéta 117.05 km².

Kota ieu didirikeun dina tanggal 1 April, 1954.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg