Minokamo, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Minokamo
美濃加茂市
Lokasi Minokamo
Minokamo aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 74,81 km² (28,9 sq mi)
Lokasi 35°26′N 137°1′E
Lambang
Kembang Hydrangea
Kantor Pamarentahan Minokamo
Walikota Naoyoshi Watanabe
Alamat 〒505-8606
3431-1, Ōta-chō, Minokamo-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0574-25-2111
Ramatloka resmi: City of Minokamo

Kota Minokamo (美濃加茂市 Minokamo-shi?) nyaéta hiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang diadegkeun dina tanggal 1 April, 1954.

Dina taun 2003, populasina 51,543 tur kapadetanna 688.99 jiwa per km². Legana nyaéta 74.81 km².

Pangaruh Brasil[édit | édit sumber]

Minokamo salah sahiji kota nu populasi urang Brasilna panglobana sakuliah Jepang. mibanda sakola husus Brasil, tim maenbal jeung toko grosir, Minokamo narima pangaruh Amérika Latin sacara jelas. Bisa disebutkeun yén Minokamo teu béda ti wewengkon kota sub urban. Budaya Jepang jeung Brasil teu ngahiji keur ngabentuk budaya anyar di Minokamo; féstival penting saperti karnaval lain mangrupa acara nu dibewarakeun. Hal nu penting nyaéta urang luar teu maké baju nu béda, saperti para olahragawan Brasil.[rujukan?]

Patalimarga[édit | édit sumber]

Kareta api[édit | édit sumber]

  • JR Tōkai (Central Japan Railway Company)
    • Jalur JR Takayama: Stasion Mino Ota, Stasion Kobi
    • Jalur JR Taita: Stasion Mino Ota, Stasion Mino Kawai
  • Nagaragawa tetsudō
    • Jalur Etsumi-nansen: Stasion Mino Ota Station, Stasion Maehira Kōen, Stasion Kamono

Jalan nasional[édit | édit sumber]

  • Jalur 21
  • Jalur 41
  • Jalur 248
  • Jalur 418

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg