Mizunami, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mizunami
瑞浪市
Lokasi Mizunami
Mizunami aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Lokasi Koordinat: 35°22′N 137°15′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Mizunami
Ramatloka resmi: Kota Mizunami

Kota Mizunami (瑞浪市 Mizunami-shi?) nyaeta hiji kota nu aya di wewengkon Tōnō Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 42,393 tur kapadetanna 242.25 jiwa per km². Legana nyaeta 175.00 km².

Kota ieu diadegkeun dina tanggal 1 April, 1954.

Mizunami jadi kawentar dinat taun 1995, basa nyieun piring keramik panggedena sadunya, dicatet dina Guinness Book of Records, dijieun ku Pakumpulan Inatsu Town Planning. Ukuran garis tengahna 2.8 meter. [1]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg