Mizunami, Gifu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mizunami
瑞浪市
Lokasi Mizunami
Mizunami aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Lokasi Koordinat: 35°22′N 137°15′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Mizunami
Ramatloka resmi: Kota Mizunami

Kota Mizunami (瑞浪市 Mizunami-shi?) nyaéta hiji kota nu aya di wewengkon Tōnō Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 42,393 tur kapadetanna 242.25 jiwa per km². Legana nyaéta 175.00 km².

Kota ieu diadegkeun dina tanggal 1 April, 1954.

Mizunami jadi kawentar dinat taun 1995, basa nyieun piring keramik panggedéna sadunya, dicatet dina Guinness Book of Records, dijieun ku Pakumpulan Inatsu Town Planning. Ukuran garis tengahna 2.8 méter. [1]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg