Moriyuki Kato

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Moriyuki Kato (加戸 守行? babar 1934) nyaéta gubernur Ehime Prefecture Jepang, munggaran kapilih taun 1999.[rujukan?] Asalna ti Yawatahama, Ehime tur lulus ti University of Tokyo, digawé di Departemen Atikan saprak taun 1957 saméméh kapilih jadi gubernur.[rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]