Motor listrik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
motor listrik
Motor listrik anu dianggo dina lokomotip karéta
Motor C-frame dipayungan-tihang motor bajing-kandang . Kalayan kutub anu ditingalikeun, rotor bakal muter arah jarum jam.
Ngagulung coil (batang tambaga)
Set motor-generator sinkron pikeun AC kana konvérsi DC .
Kapal propipsi motor listrik SS Canberra

Motor listrik mangrupikeun alat pikeun ngarobih énergi listrik kana énergi mékanis. Alat anu fungsina tibalik, ngarobah énergi mékanis kana énergi listrik disebut generator atanapi dinamo . Motor listrik tiasa dipanggihan dina alat-alat rumah tangga sapertos kipas, mesin cuci, pompa cai sareng beberesih vakum . Motor listrik anu biasa dianggo dina dunya industri nyaéta motor listrik asinkron, sareng dua standar global, nyaéta IEC sareng NEMA . Motor asinkron IEC dumasar métrik ( milimeter ), sedengkeun motor listrik NEMA dumasar kaisar ( inci ), dina aplikasi aya unit kakuatan dina tenaga kuda (hp) sareng kiloWatt (kW).

Prinsip kerja tina motor listrik[édit | édit sumber]

Prinsip kerja tina motor listrik

Dina motor listrik, kakuatan listrik dirobih janten kakuatan mékanis. Parobihan ieu dilakukeun ku ngarobah kakuatan listrik kana magnet anu katelah magnet elektro. Sakumaha urang terang yén: tihang magnet kalayan nami anu sami bakal ngusir sareng kutub henteu sami, daya tarik. Maka urang tiasa kéngingkeun gerak upami urang nempatkeun hiji magnet dina poros puteran, sareng magnet sanés dina posisi anu tetep.

Rujukan[édit | édit sumber]