Muara Sabak Kulon, Tanjung Jabung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muara Sabak Kulon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.07.07
Désa/kalurahan-

Muara Sabak Kulon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Wétan, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Wétan Citakan:Muara Sabak Kulon, Tanjung Jabung Wétan