Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Muara Sabak Barat

Peta lokasi Kacamatan Muara Sabak Barat
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Muara Sabak Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Muara Sabak Barat, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png