Narendra Modi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Narendra Modi
नरेंद्र मोदी
Perdana Menteri India
Incumbent
Awal jabatan
26 Méi 2014
Saméméhna Manmohan Singh
Kapala menteri Gujarat
Masa jabatan
7 Oktober 2001 – 22 Méi 2014
Saméméhna Keshubhai Patel
Sanggeusna Anandiben Patel
Katerangan lian
Gumelar Narendrabhai Damodardas Modi
17 Séptémber 1950 (1950-09-17) (yuswa 70)
Vadodara, Bombay Sate, India
Pameget/istri Jashodaben Modi (m. 1968; estranged)
Tanda tangan
Ramatloka Official Website

Narendra Modi (lahir 17 Séptémber 1950) nyaéta Perdana Menteri India ayeuna ti 2014.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Bobbio, Tommaso (2012). "Nyiptakeun Gujarat Suka: Hindutva, pamekaran sareng kebangkitan subnasionalisme di India". Triwulan Dunya Katilu. 33 (4): 657-667.doi:10.1080/2F01436597.2012.657423
  2. "A rebirth dogged by controversy". The Independent. Diakses tanggal 2020-12-02. 

Tautan éksternal[édit | édit sumber]