NetBEUI

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


NetBEUI singketan ti istilah dina basa Inggris: NetBIOS Extended User Interface, mangrupa hiji protokol jaringan nu dimekarkeun ku International Business Machine Corporation (IBM) jeung Microsoft Corporation dina taun 1985 nu dipaké pikeun jaringan lokal (LAN) nu diwangun tina komputer nepi ka 200 stasion gawé. NetBEUI sorangan mangrupa éksténsi ti protokol NetBIOS.


Nuvola apps network.png