Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Nipah Panjang

Peta lokasi Kacamatan Nipah Panjang
Propinsi Jambi
Kabupatén Tanjung Jabung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Nipah Panjang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanjung Jabung Timur Citakan:Nipah Panjang, Tanjung Jabung Timur


Nuvola filesystems folder home.png