Noorca M. Massardi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Noorca Marendra Massardi
Gumelar28 Pébruari 1954 (1954-02-28) (yuswa 67)
Subang, Jawa Kulon
PagawéanPanulis
Aktor
Jurnalis
KabangsaanIndonésia Indonesia
PasanganRayni N. Massardi[1]

Noorca M. Massardi (gumelar di Subang, Jawa Barat, 28 Pébruari 1954; umur 67 taun) nyaéta aktor, sastrawan, jurnalis jeung panulis skénario Indonesia. Anjeunna katelah ku sababaraha karya saperti drama Perjalanan Kehilangan (1974) jeung Kuda-kuda (1975)[2]. Anjeunna dulur kembar ti Yudhistira ANM Massardi, salah sahiji sastrawan Indonésia[3].

Kasang tukang[édit | édit sumber]

Noorca M. Massardi gumelar di Subang, 28 Pébruari 1954. Manéhna diajar ti SD di Subang, jeung SMP di Yogyakarta. Noorca ngalajengkeun studi na di Ecole Superieure de Journalisme di Paris, Prancis[3].

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. antaranews.com. "Rayni N. Massardi lebih suka menulis di keramaian". Antara News. Diakses tanggal 2020-08-20. 
  2. "Noorca M. Massardi | Portal Resmi Pemerintah Provinsi DKI Jakarta". www.jakarta.go.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-08-20. 
  3. a b Rosidi, Ajip, 1938-; Pustaka Jaya (Firm) (2000). Ensiklopedi Sunda : alam, manusia, dan budaya, termasuk budaya Cirebon dan Betawi (Cet. 1 ed.). [Jakarta]: Pustaka Jaya. p. 441. ISBN 979-419-259-7. OCLC 45463431.