Nusantara TV

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
'
Jl. Cempaka Putih Timur Raya No. 7, Jakarta Pusat
SloganSahabat Kita (Rakan Urang)
Saluran non- analog,
IndiHome Saluran 128 digital
Gabungan NT Corp.
Nu boga PT Nusantara Media Mandiri
Ngadeg 15 Oktober 2015
Loka ramatwww.nusantaratv.com

Nusantara TV (NTV) mangrupikeun pelopor tipi digital swasta di Indonésia, saluran tivi gratis di Jakarta Pusat anu dipimilik ku NT Corp. NTV parantos nampi ijin operasi penyiaran permanén (IPP) ti Pamaréntah taun 2019 sareng parantos resmi diluncurkeun dina 15 Oktober 2015 kalayan moto "Sahabat Kita" (Rakan urang). Nusantara TV nyaéta 24 jam stasion lokal di Indonésia

Sinyalna siaran[édit | édit sumber]

  • Jakarta 42 UHF
  • Bandung 35 UHF
  • Medan 36 UHF
  • Surabaya 35 UHF
  • Bali 30 UHF
  • Yogyakarta 30 UHF


Nulis.jpg