O'o'u, Nias Kidul

From Wikipedia
(Redirected from O'o'u, Nias Selatan)
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan O'o'u

Peta lokasi Kacamatan O'o'u
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

O'o'u nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:O'o'u, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png