Obrolan:Asép

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

asep juarna to urangsunda

Asa ku teungteuingeun eta nu ngasupan wikipedia teh. Eta we palebah ngaran "Asep" kateranganana teh "Ngaran 'Asep' (dibaca asép), minangka ngalandikeun budak anu (ceuk kolotna) kasep." Padahal mah ulah make "(ceuk kolotna)", da geus puguh kuring teh kasep ceuk sarerea oge...

AJ


Ah, Kahayang dinya weh,

ASG

ih , sok pikaseurieun... wae... --° kang iwan ° 12:55, 7 Pébruari 2007 (UTC)