Obrolan pamaké:Irwangatot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi basa Sunda. Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké sadérék ku sababaraha hal nu peryopi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék. Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca Wikipédia:Pitulung, atanapi mangga tingalan nu loba ditanyakeun (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.

Sakitu baé heula anu kapihatur, wilujeng lalayaran, wilujeng nyerat! kandar 11:20, 2 Méi 2006 (UTC)


Tarjamah request[édit sumber]

Kang, punten pangterjemahkeun artikel iyeu, kumargi basa sunda abdi mah rada awon:

hatur nuhun kang!

Translation request[édit sumber]

Greetings Irwangatot!

Can you please help me translate this article into the Sundanese language?

Any help at all would be very gratefully appreciated. Thankyou.

Requested by -- Joseph, 07.45 Ahad 18 Agustus 2019 (UTC)

Thankyou so much Irwangatot for your excellent translation!
I am very grateful. May you prosper!
In the future, if you ever need any articles to be translated to the Chinese language, then I can help you.
--Jose77 22:52, 22 Juli 2006 (UTC)

Nuhun[édit sumber]

nuhun kana pangrojongna ... sakantenan panglereskeun anu basa jepang ..

salah pangbagéa[édit sumber]

Hampura, Kang... Kuring salah ngasupkeun pangbagéa... --kandar 15:39, 5 Séptémber 2006 (UTC)

Reply: Edit Babel[édit sumber]

Greetings Irwangatot!

I have helped you fix the Chinese (Traditional and Simplified), Taiwanese, Japanese, Portuguese and Dutch versions of this template: Wikipedia:Babel/su-0 by changing the words from "Indonesian language" to "Sundanese language". Now those translations should make sense now.


Regards --Jose77 07:58, 9 Séptémber 2006 (UTC)

Citakan kacamatan di Jawa Barat[édit sumber]

Kang, mangga geura dihapus. Kamari mah males ngahapus tumbu-tumbuna, tapi ayeuna mah tos dipiceunan. So, it's safe for removing the page. --tedi 15:42, 10 Séptémber 2006 (UTC)

Kategori kacamatan sareng kalurahan[édit sumber]

Kang, dina padungdengan wae nya --tedi 10:46, 15 Séptémber 2006 (UTC)

Navigasi[édit sumber]

Naon atuh nya? Numawi diantep ogé, margi upami dibasaurangkeun mah, kamudi, atawa pelayaran geuning."Navy" = angkatan laut, "navigation" = pelayaran. Upami pituduh, ummm ... pituduh wae kitu? Pituduh teh pan hartosna "petunjuk", sedengkeun numutkeun simkuring mah: navigasi teh kirang langkung hartosna pelayaran atanapi metode nangtukeun posisi, arah, jsb keur nyukseskeun pelayaran, nu bisa diperluas jadi "pengemudian" (navigasional = berhubungan sareng navigasi). Pengemudian, sanaos rada rancu, sami sareng penunjukan panginten nya. Janten, navigasi kinten-kinten sami sareng panunjukan, panuduhan. Hasil tina panuduhan mangrupakeun pituduh, sedengkeun nu ngabantuan panuduhan, jadi panuduh. Tah, Citakan teh kalebet panuduh atanapi pituduh?. Ceuk kuring mah, upami henteu "Citakan panuduh" (templat penunjuk), tiasa "Citakan keur pituduh" (templat untuk mendapatkan petunjuk). Walopun, sabenerna mah navigation, -ion eta kan nunjukin pa-an. panunjukan atawa panuduhan. Bade nganggo Citakan panuduhan? Ah, rieut geuning ... Or should we leave it as is? Citakan navigasional wae? Rieut ... rieut ... --tedi 16:02, 17 Séptémber 2006 (UTC)

Muhun Kang, samentawis kitu wae heula nya, dugikeun ka upami jawara-jawara basana tos sapuk sadaya. Aya oge, nu langkung dipikapanasarankeun ku kuring mah, masalah perfektur tea teh geuning Kang. Disamikeun perféktur wae kitu? Da, ari nu nyunda mah asana teh perféktur atawa préféktur, saperti persidén (padahal présidén hehe). --tedi 05:16, 18 Séptémber 2006 (UTC)

Dina hiji tulisan, asana mah dina PR nu ngabahas milangkala Kabupatén Kuningan, ahli sajarah Sobana Harjasaputra nyabit2 istilah prefecture. Saur anjeunna, wilayah administratip ieu téh sawanda jeung karésidénan di urang (jaman baheula). Naha badé dirobih janten karésidénan atanapi tetep préféktur? Mangga, teu langkung kasapukan baraya. --kandar 12:20, 19 Séptémber 2006 (UTC)

Wah, janten ramé yeuh. Taroskeun ka Kang Budhi heula waé atuh nya? Ari kuring mah resep kana istilah karésidénan téh. Tapi kadang-kadang engkéna citarasana bénten panginten nya. Kumaha numutkeun nu aya di Jepang nya, naha kinten-kinten cocog ieu istilah karésidénan téh? Upami tos sapuk, gentos sadaya waé, da aya istilah perfektur, prefektur, préféktur, perféktur, malah aya nu masih kénéh prefectures. --tedi 12:32, 19 Séptémber 2006 (UTC)

Kodepos di Indonesia[édit sumber]

Kang Irwan, dupi bot-na tiasa dianggo kanggo nyalin kodepos sa-Indonesia teu? http://www.posindonesia.co.id/kdpo/cari.php -- DiN 08:03, 19 Séptémber 2006 (UTC)

-- Maksad abdi, tina tumbu pos indonesia éta disalin kana Wikipédia. Contona dina Wikipédia inggris, aya artikel daptar kode pos sa-Amérika [1]. Tah rupina, tina data PT. Pos, urang tiasa ngadamel daptar sarupi boh dina Wikipédia basa Indonésia atanapi basa Sunda. Bot diperyogikeun kanggo maluruh eusi database PT. Pos, da kedah dieusian hiji-hiji dumasar jalan atanapi kalurahanana. DiN 07:25, 10 Nopémber 2006 (UTC)

Citakan Tnavbar[édit sumber]

Tos dilereskeun Kang, punten .. asal {{PAGENAME}} wae. Tadina ngabantunna ti enwiki. Cobi diparios deui nya ... upami kirang keneh, wartosan deui --tedi 14:17, 21 Séptémber 2006 (UTC)

Citakan:Black Sea[édit sumber]

Nuhun Kang kana informasina, ka payunna diperhtoskeun, tapi nembe citakannana atos didamel, teras di Turkina tos diaktifkeun oge --tedi 20:39, 23 Séptémber 2006 (UTC)

Citakan-citakan Keurlumangsung[édit sumber]

Tah kuring ge tos bade kitu tadi teh Kang, tapi masalahna kumaha supaya ngeklik kalenderna nyambung ka dinya. Eta wungkul masalahna teh. --tedi 18:11, 29 Séptémber 2006 (UTC)

Nyanggakeun ah, rieut geuning ... tos tabuh 1/4 opat deui di dieu mah. Da di enwiki mah aya Portal ... ari di urang mah, Wikipedia:xxx ; artikel sareng Citakan:xxx . Susah ngaitkeunnana euy ... --tedi 18:34, 29 Séptémber 2006 (UTC)

Mangga Kang ... punten yeuh, acak-acakan keneh, ngadamel citakan tapi ieu teh seueur link ka citakan sanesna. Asal jadi we heula nya. Tapi upami bade sambil dirapihkeun, mangga ... --tedi 11:04, 30 Séptémber 2006 (UTC)

Citakan:Artikel istimewa jeung Citakan:Artikel Geulis[édit sumber]

Thanks Kang. Saterasna bade dikumahakeun? Dipiceun salasahiji atanapi di-REDIRECT bae? --tedi 05:05, 1 Oktober 2006 (UTC)

plainlinksneverexpand[édit sumber]

Kang, plainlinksneverexpand ieu tiasa dianggo ku urang henteu sih? Katingalina teu aya efekna nya?--tedi 03:53, 2 Oktober 2006 (UTC)

Sip, eta maksad teh. Upami tiasa mah lengkepan sadaya wae atuh Kang ... soalna sababaraha citakan kapungkur teu tiasa sampurna alatan Common.css (sareng Monobook.css?)-na teu acan lengkep. Kadang2 kapaksa toccolours deui, toccolours deui --tedi 14:21, 2 Oktober 2006 (UTC)

Re:Citakan Keurlumangsung[édit sumber]

Sok atuh Kang, cobian. Upami teu aya masalah, gentos wae sadaya Citakan janten artikel, da di enwiki mah Portal: nya ... Kantun engke, tiasa henteu Citakan:Keurlumangsung-gabunganlulugu2-na ngahijikeun sadaya kaca? Cobian heula we Kang. Da ari abdi mah tadina milari nu sami sareng di en, Portal: ... fungsina ampir sami sareng citakan, tiasa dipanggil sarta nganggo {{Portal:xxxx}}. Sedengkeun artikel biasa pan teu tiasa --tedi 16:58, 6 Oktober 2006 (UTC)

Sip ... tadina nyobi ns:0 doang sih. --tedi 18:08, 6 Oktober 2006 (UTC)

Re:Bot ngadamel artikel[édit sumber]

Susah geuning ... "user-config.py" atos .... nyobian "login.py" atos OK... ngadamel teks "abcd.txt" atos, tah nu dianggo "pagefromfile.py" kan? file "abcd.txt"-na dikumahakeun Kang?--tedi 03:42, 7 Oktober 2006 (UTC)

Atos Kang, tapi judulna ngiring euy ... Ngedit naonna nya?--tedi 03:53, 7 Oktober 2006 (UTC)

Hehe, hoyong ngadamel format nu cocog jeung pagefromfile.py ... dimimitian ku xxxx, ditungtungan ku yyyy, tapi eusina keur nyieun citakan kacamatan (make kac-2), sarta engkena sakalian keur citakan desa. Kira-kia, gambarannana ... ngalebetkeun daptar kabupaten, kacamatan jeung desa, generate di citakan supaya kaluar file UTF-8 dict.txt, terus jalankeun bot ... Nyieun dict.txt, aya nu leuwih gampang teu, salian make excel, notepad, atawa nyieun citakan saperti kieu ... --tedi 11:00, 8 Oktober 2006 (UTC)

Hehe deui, hoyong praktis ieu teh Kang. Datana kan sakabupaten atanapi malahan mah sapropinsi, hoyong sakali ngalebetkeun kana citakan:TediBot-2, teras kaluar format UTF-8-na, kntun ngopi ka notepad, janten teu kedah ngalebetkeun sakacamatan-sakacamatan. Cobian heula nya .. Katingalina tos tiasa, tadina masalahna maehan <noinclude>. Pami teu tiasa, ke naroskeun deui --tedi 11:37, 8 Oktober 2006 (UTC)

idwiki[édit sumber]

Mudah2 Kang. Tapi ke heula nya, ... nuju rieut referensina benten2 ieu teh. Ti idwiki ... sumberna keur kacamatan ngangge kpu, sedengkeun daptar desa nu aya di saya sumberna ti pu sareng bps, benten2 ... mungkin dumasar kana iraha didamelna nya. Janten kedah ngarombak2 deui nyamikeun ... --tedi 20:08, 14 Oktober 2006 (UTC)

Re:Gambar[édit sumber]

Tagna ngangge naon nya? Sanes ti wikipedia, ti loka resmina Kota Banjar da. --tedi 14:20, 17 Oktober 2006 (UTC)

Gambar rusa[édit sumber]

Kang, gambar rusa di itsukushina teh meunang moto kuring sorangan, aya sababaraha gambar ngeunaan Jepang tanpa katerangan sumber gambarna, hartosna meunang moto kuring basa keur kukurilingan --budhi

Re:Citakan teu dipake?[édit sumber]

Katingalina mah citakannana kedah dihapus wae. Upami aya gentosna, artikel nu nganggo citakan eta panginten kedah diedit deui. Upami henteu, panginten citakannan teu kedah diangge wae --tedi 01:17, 6 Nopémber 2006 (UTC)

Citakan:Cilamaya, Karawang, hapus wae Kang. Eta numutkeun sumber lami, swateuacan aya pamekaran janten Cilamaya Wetan sareng Cilamaya Kulon. Thx--tedi 10:54, 16 Nopémber 2006 (UTC)

Re: Sumber Lor, Babakan, Cirebon[édit sumber]

Oh, kitu? Muhun panginten hilap. Aya Kang, Sumber Lor, Babakan, Cirebon kalebet kana kacamatan Babakan, Cirebon. Nuhun --tedi 01:22, 6 Nopémber 2006 (UTC)

Lisensi Gambar[édit sumber]

Kang Iwan saya sudah coba mencantumkan sumbernya, mudah-mudahan benar ya, Slamet Serayu 04:11, 24 Nopémber 2006 (UTC)

Re:kacamatan di kabupatén cianjur[édit sumber]

id nu leres Kang. Kapungkur Cianjur sumberna PU, katingalina taun heubeul. Upami BPS 2004, katambihan 5 kacamatan tuh. --Tedi 01:06, 28 Nopémber 2006 (UTC)

status bot[édit sumber]

Kang Iwan, ngeunaan status bot, terasna kumaha? Punten, pami tiasa mah pangwartoskeun ka stewards anu gaduh wewenang di Wikipedia Sunda ieu sangkan enggal2 ngaloloskeun status bot anu parantos dipundut, supados daptar parobahan anyarna teu murudul teuing ku bot. Nuhun sateuacanna. --kandar 11:50, 28 Nopémber 2006 (UTC)

Heunceut vs Liang heunceut[édit sumber]

Kang Iwan, henteu tibalik? Kedahna Heunceut = vulva, liang heunceut = vagina. Nuhun --Tedi 00:52, 30 Nopémber 2006 (UTC)

Upami ngajujut obrolan ngeunaan ieu, da di urang mah, di Sunda nya, heunceut teh ngagambarkeun sakabeh larangan/alat vital wanita beh luar (kira-kira sami sareng vulva nu ngawengku labia mayora, labia minora, jsb), sedengkeun vagina pan liangna, tah diusulkeun ku Kang Kandar yen vagina eta sasaruannana jeung liang heunceut. Saya mah satuju kitu. Ieu sih, di urang mah pan isin meureun nya ngabahas nu kitu teh, jadi weh umum ... teu terang jero-jeroannana. Soal palawangan, memang lawang mah panto (sabenerna deukeut jeung liang), tapi dina basa Sunda lemes, palawangan teh keur ngarujuk kana liang dina awak urang (sopan). Saperti ka toilet kan disebutna ka pengker. Kitu wae ceuk simkuring mah. Pami kirang sreg, hayu dibadamikeun deui dina kaca onrolan tatakrama, upami peryogi sih, dialihkeun ka Sawala --Tedi 00:25, 1 Désémber 2006 (UTC)

atur nuhun[édit sumber]

Nuhun, kang Irwangatot. btw, dalem su-0 he he he angrembugan09:16, 4 Désémber 2006 (UTC)

Re:Interwiki[édit sumber]

Kang, kuring pan bade ngadamel taratas nganggo {{kac}}. Di citakan kac-na nyalira pan tos aya subst-na. Kinten-kinten jalan moal upami subst-na dobel? Upami henteu kitu oge, katingalina mah [[id:{{subst:PAGENAME}}]] sami sareng [[id:{{{kac}}}, {{{dati2}}}]] sanes? --Tedi 08:43, 13 Désémber 2006 (UTC)

Tapi katingalina upami {{PAGENAME}} memang tetep janten variabel, pasti invalid. Upami {{{nami kec}}}, {{{dati2}}}, pasti tos digentos ku subst dina subst:kac. Tadi nyobian nu subst:PAGENAME, tos kagentos dina citakan:kac-na heula. Teu langkung Kang Iwan sih, upami bade dicobian deui --Tedi 09:10, 13 Désémber 2006 (UTC)

Maksadna ku Python 2.5.1 Kang? Atanapi kumaha? --Tedi 14:48, 21 Juli 2007 (UTC)

OK Kang. Thx, sami sareng paket nu enggal di sourceforge nya... Segera melunur--Tedi 15:25, 21 Juli 2007 (UTC)

User:Escarbot[édit sumber]

Hello,

I made my request on Wikipedia:Bot#Escarbot.

Thank you for your help and happy new year.

Vargenau 12:14, 7 Januari 2007 (UTC)

Re:Portal[édit sumber]

Ummm, samentawis mah dialihkeun wae Kang. Nami dinten piceun wae oge teu nanaon ah, memang rada ruwet sih. Tapi ayeuna-ayeuna punten nya, rada teu aktif, pun anak ieu teh dirawat deui dirawat deui ka rumah sakit. Usum panginten nya. Sok ngiringan wae kumaha saena, nu penting janten langkung sae wee, tur ngagampilkeun nganggona --Tedi 01:22, 10 Januari 2007 (UTC)

June days[édit sumber]

Ok, I'll try to correct those june links now. Thank you. TXiKiBoT 17:31, 10 Januari 2007 (UTC)

NavFrame[édit sumber]

Hallo Kang. ka mana wae? Punten panganalisakeun, kunaon di id sareng di su pami ngangge NavFrame, Tnavbar teu tiasa sareng judulnya. Nuhun

Kotak Navigasi[édit sumber]

Punten Kang Iwan, kategori ieu (Kategori:Kotak navigasi Koréa) dialihkeun ka Kategori:Kotak navigasi Koréa (n-na alit) supados saragem sareng kotak navigasi nagara sanesna. Nuhun --Tedi 06:06, 5 April 2007 (UTC)

Talatah sistem[édit sumber]

Ari perkawis ngabantosan mah, hayu wae Kang. Tapi, kumaha nya carana? --165.243.4.185 05:51, 16 April 2007 (UTC) (Tedi)

interwiki bot @ french wiki[édit sumber]

Hello,

Your interwiki test seems to be concluding on the french wiki, please now ask for bot status at fr:Wikipédia:Bot/Statut.

Thanks

fr:User:Chico 15:53, 14 Juni 2007 (UTC)

Bot flag[édit sumber]

Bot Your bot received a bot flag by community approbation. You can now use it on the french wiki without flooding the Recent Changes or users' watchlists. If you use a program like AutoWikiBrowser, you can now activate the "Auto save" function.

fr:User:Chico 15:25, 23 Juni 2007 (UTC)

Bot status for Robbot[édit sumber]

If you want to request bot status for Robbot, I'd be more than willing to provide you with help, but I see no reason for me to be the one to do the request, sorry. - Andre Engels 15:14, 29 Juni 2007 (UTC)

Taratas taun SM[édit sumber]

Kang, kumaha upami nambihan taratas taun ka-1 SM ~ 3200 SM --Tedi 14:00, 1 Juli 2007 (UTC)

Puguh tos lami teu ngoprasikeun bot ieu teh. Ke nya, cobian. Pami sesah, ngantosan wae ah minggon deui oge --Tedi 14:47, 1 Juli 2007 (UTC)

Hatur nuhun[édit sumber]

Nuhun Kang kana pangrojongna, padahal da saleresna mah sanes udagan janten kuncen teh, nu penting mah berkarya. Tapi margi parantos, sanaos katingalina abot, dicobian nya. Engkin upami lami teu aktif, mangga geura dicarabut deui wae. Sakali deui hatur nuhun kana pangrojongna sareng teu kenging bosen ngawurukan naon-non nu janten padamelan-pdamelan kuncen nya.--Tedi 23:08, 24 Juli 2007 (UTC)

kopdar wikindo[édit sumber]

Kang, para kuncen wiki di indonesia cenah rek ngayakeun kopdar tengah poe senen (30 Jul) di PIM, Jaksel (mangga aos Wikipedia:Kopi_darat_Wikipediwan_dan_Wikipediwati/Pertemuan_tertutup_30_Juli_2007). Bade sumping? --kandar 07:24, 25 Juli 2007 (UTC)

Citakan:Taxobox section binomial botany[édit sumber]

Kang, ari citakan ieu kantos dihapus ku naon? Aya gentosna atanapi kumaha? Kumaha upami didamel deui? --Tedi 05:06, 27 Juli 2007 (UTC)

Tumaros Citakan:Countries and territories bordering the Indian Ocean[édit sumber]

Kang, citakan ieu geuning teu tiasa collapse nya. Dicobian di idwiki oge sami. Aya ide? Nuhun --Tedi 09:24, 3 Agustus 2007 (UTC)

Kang, upami common.js dicopy sadayana OK. Tapi paurna patumpuk-tumpuk nya ... dipiceunan hiji-hiji we ah --Tedi 10:25, 3 Agustus 2007 (UTC)

Rengse ah. Kasimpulan abdi, NavFrame sareng navboxna kedah cocok, disimpenna kedah di Common.js deuih. --Tedi 10:43, 3 Agustus 2007 (UTC)

Basa Sunda at Betawiki[édit sumber]

Hi Irwangatot. You have done some translation work on the MediaWiki messages at Betawiki[2]. I was wondering if you were still going to work on them and if we should maybe commit the currently changed messages to Subversion so they will be used everywhere. Please let us know at Process/tasks at Betawiki. Cheers! Siebrand 14:46, 3 Séptémber 2007 (UTC)

Perkawis Gambar Gunung Sunda[édit sumber]

Kang Irwangatot,

Nepangkeun sim kuring, Asep. Ngiring reueus kumargi aya keneh urang Sunda sapertos kang Iwan saparakanca anu keresa cape tanpa pamerih ngaronjatkeun muatan lokal kasundaan dina wikipedia.

Sim kuring hoyong ngabantos sakedik-kedikeun kana upaya akang-akang dina ngamumule kasundaan di Internet. Namung, kumargi sim kuring mah nembean ngiring aub kana wikipedia teh, rada ngatog dina ngoprek wiki the. Kumargi kitu, nyuhunkeun bimbingannana ti kang Iwan, anu saur kang Tedi, tiasa ngabantosan dina perkawis teknis, kalebet kumaha cara ngagunakeun gambar di wikipedia.

Denget ieu, sim kuring nyobi upload gambar Kaldera Sunda sareng gambar Gunung Sunda anu kenging scanning tina buku Seri Sundalana anu ka-6 (Menyelamatkan Alam Sunda dan Kajian Lainnya mengenai Kebudayaan Sunda), kaca 13, bab Dano Bandung Purba iasana kang T. Bachtiar, terbitan Pusat Studi Sunda, Bandung, 2007. Nanging gambar eta diedit malah dijantenkeun dua supados anu maos langkung ngartos. Parantos nyobian, nurutkeun pitunjuk kang Tedi dina hal ihwal upload gambar kasebat, tapi sim kuring belet, henteu acan tiasa ngalaksanakeun samistina. Kumargi kitu. Neda bantosannana supados kadua gambar eta tiasa muncul di wikipedia bahasa Sunda.--Hadiyana 13:23, 29 Oktober 2007 (UTC)

Coordinates[édit sumber]

Kumaha damang? Ka mana wae yeuh? Kang, id #coordinates di css (citakan:Coor dms) teu tiasa ngahasilkeun seratan koordinat di juru luhur katuhu ku naon nya? En mah tiasa geuning? Nuhun --Tedi 12:57, 9 Désémber 2007 (UTC)

Nuhun Kang --Tedi 00:25, 11 Désémber 2007 (UTC)

Ngaran pamaké Sumedang jeung Situraja[édit sumber]

Nujul kana:

Nami pamaké Sumedang jeung Situraja, kenging henteu nya? --Tedi 23:53, 15 Désémber 2007 (UTC)

Tottybot@srwiki[édit sumber]

Hi. I just wanted to inform you that you cannot run a bot without its flag on sr.wikipedia. However, you can apply for the bot status here. Thanks. --Dungodung 08:06, 25 Désémber 2007 (UTC)

Hello,

Please ask here for bot-status on lb-wikipedia otherwise your bot might be blocked.

Before we will be able to grant you bot status we kindly ask you to give us the following information:

  • How does your bot proceed actually? From which data do you start when running your bot, how often will you run your bot?
  • Are there any known difficulties in your bot and how does it interact with other bots running actually on lb-wikipedia (RobotQuistnix, Robbot, TuvicBot, Escarbot, FlaBot, JAnDbot, ...)
  • What will be the added value for lb-wikipedia if your bot runs there? (compared to other bots (especially those running already on lb-wikipedia))
  • Are you ready and able to run your bot for us if we will have a special request?

Before we will grant you bot-status we ask you to do during a test -phase no more then 10 edits a day, until you will at least have achieved 40 edits and provided the answers to the above questions.

with best regards from Luxembourg lb:User:Robby 08:49, 25 Désémber 2007 (UTC)


Please ask for bot status at vo.wiki here or you might be blocked in the future. Best regards, 195.23.53.14 10:31, 26 Désémber 2007 (UTC) vo:Geban:Malafaya

interwiki bot @ slovak wiki[édit sumber]

Please ask for bot status at sk:Wikipédia:Žiadosť o príznak bota. Thanks. sk:user:Kandy Talbot 18:19, 26 Désémber 2007 (UTC)

Tottybot@hrwiki[édit sumber]

Please ask for bot status at hr.wiki. Thanks. hr:User:Suradnik13

hr:wikipedia[édit sumber]

TottyBot got bot status on Croatian wiki. --Roberta F. 01:23, 29 Désémber 2007 (UTC)

Deo Volente[édit sumber]

Hi Irwangatot, saya tidak dapat berbahasa Sunda tetapi akan saya upayakan mempelajari bahasa ini dan memberi kontribusi. Parabéns! Mikhailov Kirow 02:12, 9 Januari 2008 (UTC)

Re:Wilujeng sumping[édit sumber]

Nuhun kang Iwan... :D IVP 10:29, 3 Juni 2008 (UTC)

Geus?[édit sumber]

Kang irwan geus nempo pembicaraan pengguna di id: can? IVP 11:21, 22 Juni 2008 (UTC)

Deo Volente[édit sumber]

Saya minta tolong agar di halaman ini agar link ke berbagai bahasa ditambahkan. Terima Kasih. Oh ya, Mudah-mudahan saya dapat belajar bahasa Sunda secepatnya. Mikhailov Kusserow (sawala) 07:47, 22 Séptémber 2008 (UTC)

navbox vs navframe[édit sumber]

Kang Iwan, punten yeuh, kuanon nya di {{Navigasi-navbox}} sareng di {{Navbox}}, kecap "sumputkeun" sareng "témbongkeun", ukuranana bénten. Kumaha supados di {{Navbox}}, ukuran font tadi tiasa dialitan sapertos dina {{Navigasi-navbox}}. Lieur yeuh, sababaraha taun ngakalan eta --Tedi (sawala) 23:43, 5 Nopémber 2008 (UTC)

Waduh, padahal nu kararieu teh andelanana Kang Iwan pan ... Di en mah teu nanaon, di id sareng di su mah naha nya ararageung font-na. Katambih upami nambihan class nowraplinks, sok lajeng kecap "tembongkeun" janten papisah di luhur sareng handap. Nya atos tuh nuhun Kang, wilujeng beraktivitas wae --Tedi (sawala) 23:37, 6 Nopémber 2008 (UTC)

Kuncén[édit sumber]

Saya mau tanya, bagaimana ya si Brion VIBBER bisa menjadi kuncén dengan hanya 2 kontribusinya? Mikhailov Kusserow (sawala) 04:41, 18 Pébruari 2009 (UTC)

Botflag on cs:[édit sumber]

Hi, please request for a bot flag for TottyBot on cs.wiki at cs:Wikipedie:Bot/Žádosti. Thanks a lot —Jagro (cs.wiki)

Please request bot flag at da.wikipedia[édit sumber]

Please visit da:Wikipedia:Anmodning om botstatus. Regards 77.212.114.233 17:01, 21 Agustus 2009 (UTC)

Please clean up[édit sumber]

the mess your bot did, since the German article (and some of the former linked articles cover all of the battles at the Isonzo, the new linked however describe only the second battle. Thanks. --Matthiasb (sawala) 12:28, 10 Nopémber 2009 (UTC)

TottyBot @ simple.wikipedia[édit sumber]

Due to no edits in over a year your bot flag has been removed. If you activate you bot again in the future let us know and we can get you set up again. -Djsasso (sawala) 6 Oktober 2011 19.29 (UTC)

TottyBot @ fr.wp[édit sumber]

Hi,

Your bot TottyBot hasn't edited fr.wikipedia.org for over a year and may lose its flag. Would you object ?

Regards, Esprit Fugace (sawala) 27 Oktober 2011 10.00 (UTC)

Bot status @ it.wiki[édit sumber]

Dear Irwangatot, your TottyBot had no edits on it.wiki for last 12 months. If you have objections, please answer on my talk, otherwise your bot will be deflagged in 7 days. Best regards, --Gnumarcoo (sawala) 17 Méi 2012 17.45 (UTC)

Your bot in Ukrainian Wikipedia[édit sumber]

Hi. You have received this message, because you have a bot in Ukrainian Wikipedia. For a long time, your bot has not committed any actions in our project. Currently, Ukrainian Wikipedia community decides what to do with inactive bots. We encourage you to visit this page and inform the community whether you would need the bot flag in the future, and if so, why. If you no longer need the flag, we would be grateful if you inform the community.

If you have any questions, feel free to contact me on my talk page, or place them on the page to which I have referred. Unfortunately, I cannot look at all the pages, so if you ask the question here, most likely, I can not answer.

We expect a response from you within a week of receiving this message.

Thank you for attention. Best regards, bureaucrat of Ukrainian Wikipedia Максим Підліснюк (talk) 30 Maret 2016 19.37 (UTC)

Your administrator status on the su.wikipedia[édit sumber]

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on the wiki listed above. Since that wiki does not have its own rights review process, the global one applies.

If you want to keep your rights, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights.

If you wish to resign your rights, you can reply here or request removal of your rights on Meta.

If there is no response at all after approximately one month, stewards will proceed to remove your administrator and/or bureaucrat rights. In ambiguous cases, stewards will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact the stewards. --Melos (sawala) 21 Maret 2017 10.41 (UTC)