Préféktur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Watesan préféktur (tina Basa Latin Praefectura) nunjukkeun kantor, korsi, wilayah kakawasaan hiji Prefect. Dina Basa Inggris, watesan préféktur nyaéta dipaké keur nujul kana kantor nu sarua dina budaya basa séjén.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Types of country subdivision

Nulis.jpg