Préféktur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Watesan préféktur (tina Basa Latin Praefectura) nunjukkeun kantor, korsi, wilayah kakawasaan hiji Prefect. Dina Basa Inggris, watesan préféktur nyaéta dipaké keur nujul kana kantor nu sarua dina budaya basa séjén.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Types of country subdivision

Nulis.jpg