Sumber Lor, Babakan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sumber Lor
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Babakan

Sumber Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg