Obrolan:Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cikan nu di Bandung, menta tulung yeuh... Nu bener Cileungkrang atawa Cilengkrang? Da asana mah Cilengkrang... --kandar 01:53, 7 Juni 2007 (UTC)

Kanggo rujukan
Google Cilengkrang aya 614 tumbu (kalebet bandung.go.id, pu.go.id, deptan.go.id, jsb)
Google Cileungkrang aya 191 tumbu (kalebet pu.go.id, kpu.go.id, deptan.go.id, jsb)
Sababaraha wikipedia (id, jv) nganggo Cileungkrang; sababaraha loka kadang Cileungkrang kadang Cilengkrang.
Mangga nu di Bandung, nu leres mana --Tedi 05:57, 7 Juni 2007 (UTC)

Nambihan Kang, mangga ditingali di pu.go.id, Desa Cilengkrang, Kacamatan Cileungkrang. SUgan memang kitu ayana --Tedi 05:59, 7 Juni 2007 (UTC) Tapi geuning eta mah taun 2000. Taun 2003 mah kieu di pu.go.id 2003. Cilengkrang -> Ciléngkrang --Tedi 06:03, 7 Juni 2007 (UTC)